Despre Noi

Tot ce trebuie sa stii despre iFan.RO

we have a point

Povestea iFan

Povestea noastra a inceput din pasiunea pentru produsele Apple si cu dorinta de a oferi fanilor acestei marci, produse si accesorii de calitate superioara.

Am inceput ca o afacere de familie, cu un numar mic de produse si accesorii, cu o dorinta puternica de a oferi clientilor nostri servicii de vanzare si post-vanzare excelente si un suport de calitate care se ne diferentieze de concurenta.

De aceea, atunci cand cumparati de la iFan, nu sunteti doar un client, ci faceti parte din povestea noastra.

Va multumim pentru ca ati ales sa vizitati site-ul nostru si suntem nerabdatori sa va ajutam sa va protejati si sa va imbunatatiti experienta cu gadgeturile dvs. favorite.

Misiunea iFan

Incarcam sa oferim locul perfect pentru fanii iDevice-urilor, care doresc sa isi protejeze si sa isi imbunatateasca experienta cu dispozitivele lor preferate.

Suntem un brand special creat pentru iubitorii produselor premium si ne-am angajat sa oferim produse si accesorii de calitate superioara, originale sau compatibile, la preturi accesibile.

La iFan.ro, veți găsi o gamă largă de produse și accesorii cum ar fi incarcatoare telefon/tableta/laptop, adaptoare, docking station, powerbank-uri, huburi dar și produse originale Apple.

Toate produsele comercializate de iFan, sunt de cea mai bună calitate, fiind atent selecționate și testate, pentru a asigura o compatibilitate perfectă.

Valorile iFan

Ne bazam pe valorile fundamentale de integritate, pasiune si servicii excelente pentru clienti. Aceste valori sunt reflectate in tot ceea ce facem si sunt o parte esentiala din cultura noastra organizationala.

Integritatea este foarte importanta pentru noi, iar asta inseamna ca ne angajam sa fim transparenti si corecti in toate activitatile. Ne asiguram ca toate produsele sunt autentice si de cea mai buna calitate, astfel incat clientii nostri sa poata avea incredere in achizitiile lor.

Pasiunea pentru produsele si accesoriile de calitate este ceea ce ne-a condus la infiintarea brandului iFan. Suntem pasionati de tehnologie si de modul in care aceasta poate imbunatati viata oamenilor.

Suntem mereu disponibili sa oferim suport si consultanta experta in alegerea produselor potrivite si suntem mereu la dispozitia clientilor nostri pentru orice intrebare sau problema pe care o pot avea.

Aceste valori sunt ceea ce ne diferentiaza de alte magazine online si sunt fundamentul pe care ne bazam pentru a oferi produse si servicii de calitate superioara pentru clientii nostri.

Misiunea iFan

Ne concentram pe a oferi produse si servicii de calitate superioara pentru clientii nostri, astfel incat sa putem imbunatati experienta de utilizare a gadgeturilor favorite.

Ne dorim sa fim mai mult decat un simplu furnizor de accesorii, ci sa fim un partener de incredere pentru clientii nostri.

Ne angajam sa oferim produse autentice, de calitate premium, la preturi accesibile, astfel incat sa putem oferi clientilor nostri valoare reala pentru produsele sau accesoriile achizitionate.

Suntem mereu la dispozitia clientilor nostri, oferind consultanta si suport pentru a-i ajuta sa faca cele mai bune alegeri pentru nevoile lor.

Punem pasiune in ceea ce facem si ne propunem sa oferim servicii excelente pentru clienti in fiecare etapa a procesului de cumparare, de la selectarea produselor potrivite pana la livrarea acestora si serviciile post-vanzare.

In esenta, filosofia noastra se bazeaza pe a fi un partener de incredere pentru clientii iFan, oferindu-le produse si servicii de calitate superioara.