Politica Returnare

ifan.ro recunoaşte dreptul de retur pentru clienţii care notifică intenţia lor în termen de maximum 14 zile calendaristice de la primirea coletului, clientul fiind cel care va suporta costul returului. Şi în cazul comenzilor cu livrare internaţională, costurile de retur cad în sarcina clientului.

Produsele se pot returna prin orice firmă de curierat care asigură livrarea coletului de retur la adresa comerciantului. Coletele vor fi trimise la : Aleea Venus, Nr. 11B, Stefanesti, județul ARGES, cod poștal 117721, România, telefon: 0751854854, e-mail : hello@ifan.ro      

În caz de retragere din contract, clientul este obligat să restituie produsele achiziţionate în termen de maximum 14 zile calendaristice de la data retragerii din contract.

Modalităţi şi termene de returnare a produselor

Clientul se obligă să notifice ifan.ro intenţia sa de a returna produsele achiziţionate, prin e-mail la hello@ifan.ro com sau prin telefon la numărul 0751854854 în termen de maximum 14 zile calendaristice de la primirea produselor.
În caz contrar, ifan.ro poate refuza coletul.
Returnarea coletului se face în regie proprie, de către client, alegând singur servicul de curierat.

Condiţii de returnare a produselor

În orice situaţie de returnare a produselor, acestea trebuie să fie în aceeași stare în care au fost trimise clientului, cu etichetele intacte şi împreună cu toate accesoriile şi documentele care l-au însoţit. Produsele returnate trebuie să fie în aceeaşi condiţie ca la primire: fără defecte (cu excepţia viciilor ascunse şi exceptând defectele deja semnalate de client în corespondenţa cu ifan.ro).

Clientul este obligat să protejeze produsele pe care le predă curierului pentru retur (folosind hârtie, folie bubbles sau orice alte materiale de protecţie) astfel încât acestea să ajungă nedeteriorate la ifan.ro în urma transportului.

Termene de returnare a banilor

Dacă alegi să returnezi produsele, vom rambursa contravaloarea lor nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia ta de a returna produsele.

În cazul retragerii tale din contract înainte de livrarea produselor pe care le-ai achitat cu cardul online la momentul plasării comenzii pe site, îţi vom rambursa inclusiv costul transportului.

În cazul în care retragerea se produce după ce produsele au fost expediate, inclusiv în situaţia refuzului de recepţie din partea clientului, costul de transport nu va fi rambursat, acesta considerându-se un serviciu prestat.

ifan.ro va putea amâna rambursarea contravalorii produsului până la primirea produsului vândut.